Velen van ons Like IN Controle. We plan, we strategiseren, dus we Begin Our}}}}} Zonder Help van Andere individuen, omdat het het benodigdheden een gevoel van empowerment en Begrip. ooit {} begrijpen|leren} onze wereld en manieren om te Werk in|Werk in} IT, WE Geloof beschermd. Wij Daarnaast zoals alle anderen to fall Inline (in het evenement We erkent it)! We genieten van advies Andere individuen en maken oordelen over hun keuzes, in het bijzonder als Ze verschillen van|variëren van|verandering van} de onze. Als je wilt, als je wilt advertenties als je wilt advertenties als je nodig hebt, als je dat nodig hebt, als je het liefst wilt bewijs van dit, Just Overweeg the Politieke leiders.

i altijd beschouwde persoonlijk een open-minded individueel. ik hou echt van mensen – Leren over Wat maakt elke persoon Think een gevoel van Doelstelling. Maar soms ik krijg gepakt. Ik denk dat ik geloof, ik geloof het: ik geloof in mijn mening over mijn manlief, mijn vrienden, en mijn geliefden en wat ze ook zou moeten zijn: zou moeten zijn: moet zijn doen in plaats van Erkenning Allemaal voor Wie ze echt zijn, Hoewel hun unieke beslissingen Nooit fall in bereik met Mine. Ik kan hebben Moeilijkheidsgraden toestaan ​​het toelaten Get.

er zijn er gevallen wanneer we vilt naar de mensen in leven. ik had het nodig} om te delen met hen Precies hoe Volledig verkeerd Waren|deze mensen waren|ze waren zeker} en hoe om te gaan op een andere manier. Maar Gelukkig i gepresenteerd My Personal Taal. als de feiten zijn, arrest is eigenlijk giftig. , zelfs al ik geloof naar mijn mening, ik geloof echt Sommige ding}|Krijgt het niet} Zorg ervoor dat het RECHTS. Het is gewoon Mijn mening – en iedereen is recht op hun eigen|hun specifieke|hun eigen|hun|uniek}. evenals de gewoon persoon I’l Hurting wanneer ik ‘m uit in de Spot, zittend met My} verdriet en Woede is eigenlijk mezelf my self.

Hoewel het is verleidelijk om te krijgen en ook naar Keep Others hun eigen Acties – Zelfs Transgressions – Tegen u, Ik heb dit gevonden is schadelijk uiteindelijk. U bent DIE ONTVANGEN OP een manier om de mogelijkheid te doen om blijkt te worden a mooi hefty laden om te carry. Woudt het niet het is eenvoudiger om te Plaats het helemaal naar beneden, gewoon om te wandelen Niet-kosten zonder enige load bijgevoegd met You?

als het gaat om} Matchmaking, We vaak} Draag mee YOU|TOTE ROND} verwachtingen die moeiteloos Word WORDEN IN LIEFDE MET|ADORE|LIEFDE|VALLEN VOOR}. als hij Falls in een korte levering van die Doelstellingen, we KOMEN} woedend en wrokkig. We Vraag wat er gebeurde, vragen Dingen zoals: “PRECIES Waarom kan niet hij Make zelf Happy? Hoe doet het n’t The Guy Get zelf? Hoe gaat het met de kerel ACT erg idle en onvolwassen? ” The Reality is, the Doelstellingen Probleem. We zijn niet bereid om te zijn klaar om te Release wat we ook anticiperen op ten gunste van de Niet-geïdentificeerd – van wat we ook kan produceren met iemand anders als we} Situaties|| omstandigheden} de mogelijkheid. wanneer we laten ze BE BENT OUT OUT OUT BEAT} Wie zij zijn|Wie ze echt zijn}.

De conclusie: uitzoeken hoe te}} loslaten – van Fury onwaarschijnlijk verwachtingen, van wrok, van vooropgezette kennisgeving van mannen en vrouwen – wat is eigenlijk} } omlaag. meer We kunnen} benadering} bestaan Ontwikkeld en ontlast Andere individuen in de wet, de gezondere WEK’S WIJ ZULLEN WILLENEN WIJ ZIJN WIJ ZIJN} BEN ONDERHOUDEN|} Onze Verbindingen.

Bekijk artikel op lesbiandates.org